marți, octombrie 27

Vine o perioadă CRÂNCENĂ. Liberalii se pregătesc să ne aducă FMI în România

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a declarat miercuri seară, la Antena 3, că România va fi nevoită să ia măsuri dure impuse de FMI, însă după opinia sa, asta se va întâmpla după alegeri, când românii nu vor mai putea schimba cursul lucrurilor.

„Faptul ca FMI va veni aici e sigur. Din experienta mea cu FMI, cam asta e foaia lor: „măriţi TVA, tăiaţi cheltuielile cu autorităţile locale, reduceţi cheltuielile cu salarii şi pensii”. Ca să vorbesc în termeni medicali, ăsta s-a dovedit un tratament care o data ne-a facut foarte rau. În 2010 am aplicat tratamentul si in 2011 ne-a fost si mai rau. Tineti-i cuminti pana la anul ca pe urma nu vor mai fi alegeri patru ani (n.r. gândesc liberalii)”, a declarat Victor Ponta.

loading...

„Eu am votat pentru rectificarea bugetara. Nu are Romania bani, dar oricum se imprumuta. Acest discurs de bocitoare l-am primit in 2012 cand am zis ca dau inapoi pensiile si salariile. Le-am dat si nu s-a daramat Romania. Cand am luat aceste decizii, PNL era cu mine in guvern si ne certau ceilalti, dar PNL zicea ca Ponta e cel mai liberal guvern.”, a declarat maţi fostul prim-ministru.

În cadrul aceeaşi emisiuni, Victor Ponta a pronosticat că alegerile locale din 27 septembrie nu vor aduce mari schimbări în administraţie, urmând ca majoritatea primarilor să-şi păstreze funcţiile, dar a atenţionat asupra posibilităşii unui blocaj al Capitalei.

loading...

Eu cred ca nu se va schimba nimic. Nu ai dat ocazia sa se faca campanie electorală, nu ai dat posibilitatea sa fie doua tururi. Raman in functie, in general. Bucurestiul va fi divizat. La București va fi un primar general cu o majoritate ostila timp de 4 ani. Nu o sa am pe cine sa intreb de ce fac o ora si jumatate sa ies din oras, primarul va trimite la consiliul, consiliul o sa zica primarul, primarul o sa dea pe guvern”, a spus Victor Ponta.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *