duminică, noiembrie 1

Violeta Alexandru, o nouă zi, o nouă gafă și o egalează pe Anisie

E greu de înțeles cum as fost parașutată în Guvernul Orban Violeta Alexandru când se vede limpede că nu știe de capul ei. Răspunsul simplu este: cum au fost parașutați și ceilalți. Violeta Alexandru i-a acuzat pe social democraţi că i-au publicat numărul de telefon pe reţelele sociale însă acuzațiile ministrului au stârnit uluire și hohote de râs. Motivul: chiar ea și-a publicat singură numărul de telefon.

„Este clar! Marțienii lui Cîţu s-au mutat pe pagina Violetei! Mai rău, când să scrie ceva pe facebook, i-au încurcat și punctajele de la partid. Așa a ajuns Violeta să scrie că “PSD e de vină!”după ce și-a pus singurică, pe propria pagină, numărul de telefon!

loading...

De emoție, a uitat că tot dânsa, cu mânuța ei, a publicat acum un an numerele de telefon ale tuturor șefilor Caselor de pensii. Deh! Dumnezeu e sus și vede…

Ps: dupa ce gonește marțienii, ca pe doamna liftieră, poate mai numără o dată și șomerii.. să vadă câți sunt exact… să nu o mai corecteze Eurostatul!”, a scris Marius Budăi pe Facebook.

loading...

Violeta Alexandru este egalată de Monica Anisie, alt ministru strălucit din Cabinetul Orban. Ministrul Educației, Monica Anisie, se plânge, într-o postare pe Facebook, că ”nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu” și că „orice intenție bună este interpretată”.

„Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au! Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală! Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!

Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă! Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!”, scrie ministrul Educației, pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *