vineri, octombrie 30

Vișan: ”Procuratura Iohanistă nu se va atinge însă de el”

”Fără Penali în Funcții Publice! Nicușor Dan ar trebui reținut și arestat pentru trafic de influență! Procuratura Iohanistă nu se va atinge însă de el”, a susținut Gelu Vișan pe pagina de socializare. Acesta a mai făcut câteva precizări interesante în urma apariției înregistrării cu Nicușor Dan.

”In altă ordine de idei, aseară Victor Ciutacu a acut o emisiune și o prestație de mare excepție, a avut-o invitată pe Dana Budeanu care a făcut publică înregistrarea cu Nicușor Dan care s-a și autoincriminat în direct. Despre faptul că Nicușor ar trebui reinut azi pentru trafic de influență și probabil pentru luare de mită, am scris.  Acum. vreau să scriu altceva: Pe tot parcursul emisiunii, de multe ori, Dana Budeanu tot asigura pe unii, inclusiv pe Nicușor Dan, textual, că ea “e băiat”.

loading...

Am cunoscut-o pe Dana Budeanu. E o tipă “mișto”. Vreau însă să-i transmit ceva: Nu poți fi “băiat” într-un astfel de joc . Dana Budeanu transmite de fapt că nu o să spună public cine i-a dat șpăgi lui Nicușor Dan și de unde le-a luat, pentru că sunt dezvoltatori imobiliari și pentru că ea e “băiat”.

Nu merge, Dana Budeanu: Ori se retrage Nicușor, ori mergi până la capăt, pentru că altfel, și știi foarte bine lucrul acesta, pentru că altfel nu ieșea înregistrarea, Firea a pietdut alegerile și pe Nicușor nu-l mai scoți din primărie, unde va fi cu tot cu neomarxiștii și neoliberalii lui timp de douăzeci de ani.

loading...

-Ce zici, te riști să “fii băiat” și să ne lași cu Nicușor diuăzeci de ani sau te duci “băiețește” până la capăt?  Până la urmă e și o problemă de conștiință, nu?  Iar Dumneavoastra, tuturor, vă spun bine ați venit în Lagărul România”, a scris Vișan pe pagina de socializare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *